Cirque du Soleil

Cirque du Soleil a Andorra 2016


MyAndorranHolidays Cirque du Soleil

Qui pensi que Andorra fora de la temporada d’esquí és un país avorrit per descomptat no coneix bé aquestes contrades, llevat platja trobaran multitud d’opcions com l’espectacle circense de Cirque du Soleil, on en cada representació s’ofereix un repertori de diversos estils circenses provinents de tot el món, cada un amb la seva pròpia temàtica i història ben definides i relacionades amb aquest petit país.

Els admirats artistes de Cirque du Soleil tornen de nou a Andorra per tercer any consecutiu amb els seus magnífics, imprevisibles i fantàstics números de circ per fer de les nits estiuenques de Juliol una autèntica aventura. .

Aquest juliol vinent ens proposaran un nou i exclusiu espectacle per a Andorra, Scala VISIÓ;

VISION, una nova representació en què coneixeràs un món imaginari, surreal i futurista, de la mà d’un nen i la seva germana petita, el vincle sentimental és aparentment inalterable.

Els protagonistes d’aquesta edició seran transportats al futur, una nova dimensió entre la realitat i la ficció. Els dos germans es veuran enfrontats a la seva pròpia separació en un univers totalment desconegut. Un viatge que cadascú haurà de realitzar per si mateix superant els desafiaments de la seva pròpia realitat. Només el seu instint i la seva fort vincle fraternal seran la clau per tornar-se a trobar

VISION et convida a descobrir un món ple de sorpreses, tecnologia i màgia amb els quals reconeixeràs multitud d’elements inconfusibles d’Andorra. Un escenari ideal per gaudir d’aquest nou espectacle.

VISION es representarà tots els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes des del 2 fins al 30 de juliol de 2016. El recinte de l’espectacle, que començarà a les 22 hores i tindrà una durada de 60 minuts, estarà ubicat a l’aparcament públic del Parc Central, al centre d’Andorra la Vella, i comptarà amb un aforament de 5000 persones per representació. A més, la representació comptarà amb una animació de 30 minuts prèvia a l’espectacle.

Detalls per als clients amb allotjament en hotel o apartaments turístics

Entrades Premium Cirque du Soleil Andorra amb seient assignat i cobert

22 funcions (del 02 de juliol 2016 al 30 juliol 2016)

Espectacle completament nou: Scala Visió Ciqrque du Soleil

Inspirat en elements i referents d’Andorra

Dies de funció: juliol de dimarts a dissabte + diumenge 10 juliol.

Horari 22h00 – Andorra la Vella – Parc Central

Horario 22h00 – Andorra la Vella – Parc Central

 

Cirque du Soleil en Andorra

 

 

 

 

 

 

 

Si t’interessa una oferta per assistir a alguna de les funcions del Cirque du Soleil a Andorra amb allotjament en apartaments turístics de qualitat en diverses àrees d’Andorra des de MyAndorranHolidays estarem encantats en proposar-te la millor opció.

* Les entrades premium als espectacles del Cirque du Soleil són limitades pel que aconsellem reservar amb suficient antelació.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *