Consejos

¿Quan ha de començar a esquiar seu fill?


Esqui en familia; los niños

Quan ha de començar a esquiar seu fill?

Arriba el moment de llogar l’apartament turístic i els seus fills ho estan fastiguejant perquè els porti de vacances a esquiar per primera vegada amb tota la família. Primer pensament: “Els nens tenen edat suficient per esquiar?”. Fa les pertinents preguntes als seus amics, esbrinaments a Google (hi ha bastants comentaris sobre el tema), consulta a l’escola d’esquí …

! Aprofiti l’experiència dels professionals sobre el tema i el sistema que ha funcionat bé per a nosaltres fins ara!
Algunes escoles d’esquí introdueixen els nens quan acaben de complir 3 anys, però els recomanem que tinguin almenys 4-5 anys d’edat, i aquí hi ha el motiu:

És físic!

Pensa en quan has empès al teu cos a fer una nova classe de gimnàstica i com et sents després, és difícil. Ara imagina al teu petit a les pistes per primera vegada, atrapat en aquestes coses rares trucades botes i esquís i traient-se de la neu, ¡molt !, esgotador! 2-2.5 hores cada matí durant diversos dies a l’àrea per a principiants totals.
Un nen de 4 anys sembla enfrontar molt millor a les exigències físiques d’aprendre a esquiar que un més jove. Aquests mesos extra d’edat realment marquen la diferència – per al seu fill, l’instructor i vostè!

¡També és esgotador per al cervell!

A l’edat de 4 a 5 anys, els nens tenen un període d’atenció molt millor. Ells probablement han estat part d’un entorn amb pre-escola / guarderia / grup de joc i per tant poden rebre instruccions sense tenir un col·lapse total (bo la majoria de les vegades!). Si no estan acostumats a aquest entorn, i els nens de 3 anys encara no estan acostumats a aquest entorn, llavors arribar a l’escola d’esquí el primer matí sense els seus pares, com el primer dia de guarderia, pot ser tot un drama. D’afegit, també pot comportar que els pares hagin d’abandonar un matí d’esquí per recollir al seu petit que es resisteix totalment a la seva nova escola.

 

Escoles d'esquí nen
primeres experiències en neu

Consell principal: no et recomanem que et quedis una vegada que hagis deixat al teu fill a l’escola d’esquí. Vostè serà un blanc fàcil si el seu fill decideix de sobte que preferiria quedar-se amb vostè durant el dia. ¡Deixa’l anar i a esquiar, no diguis més, no miris enrere!

Les escoles d’esquí han estat creades per atendre nens de totes les edats, siguin o no esquiadors i si no sempre queda com a recurs els espais guarderia de què disposen totes les estacions i on passaran el dia jugant amb la neu i tenint els primers contactes amb el món de l’esquí ..

En resum, si el teu fill es diverteix amb els esquís, s’integra en el seu grup de companys, gaudeix amb el seu monitor l’aprenentatge a aquesta edat en molt ràpid; no hi ha sentit del ridícul, ni por a les caigudes, és només un joc divertit. No obstant això, si l’instructor d’esquí pensa que el seu fill ha intentat esquiar però no està llest encara, o el seu fill simplement no ho està gaudint, llavors no forci el seu aprenentatge, hi ha temps per a això i no si estima aquesta gran passió per l’esquí, perfectament el pot deixar a les escoles bressol de neu on hi ha multitud d’activitats, jocs i companys amb qui compartir el dia.

¿On reservo la meva escola d’esquí?

 

*Fotos gentilesa Pixabay


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *